• Veilig tanden bleken

VEILIG JE TANDEN BLEKEN BIJ HELLOWHITE

WE LEGGEN JE GRAAG MEER UIT OVER ONZE VEILIGE WERKWIJZE

VAN BOEKING TOT WITTE LACH:

  1. Boek je behandeling hier of klik op ‘NU BOEKEN’.
  2. Na je boeking ontvang je van ons een bevestigingsmail met aanvullende informatie, zoals hoe je je kunt voorbereiden op de behandeling en andere praktische zaken.
  3. Op het door jou geboekte tijdstip verwelkomen we je in onze praktijk. We geven je eerst wat algemene informatie over de behandeling en vertellen je wat je precies kunt verwachten.
  4. We houden een kort intakegesprek met je waarin we eventuele bijzonderheden bespreken. Vervolgens meten we samen met jou de kleur die je tanden vóór de behandeling hebben. Afhankelijk van de door jou gekozen behandeling polijsten we je tanden eerst.
  5. Hierna brengt onze specialist(e) de eerste laag gel aan op je tanden en zet vervolgens de LEDlamp aan voor 20 minuten. Zowel de gel (natuurlijke basis, peroxidevrij) als de LEDlamp zijn geheel veilig voor je tanden, je tandglazuur en je tandvlees. Zowel tijdens als na de behandeling voel je hier niets van, onze behandelingen zijn absoluut pijnloos.
  6. Als de 20 minuten zijn verstreken verwijdert de specialist(e) de gel en brengt vervolgens nieuwe gel aan. Dit proces herhalen we een aantal keer, afhankelijk van de door jou gekozen behandeling.
  7. Na afloop spoel je je mond met water en meten we opnieuw samen met jou de kleur van je tanden, zodat je kunt zien hoeveel tinten je tanden lichter zijn geworden na de behandeling.
  8. Bewonder het resultaat in de spiegel en stap met een stralende witte lach weer naar buiten! Na je behandeling geven we je enkele tips om je tanden optimaal wit te houden en vertellen je wat je de eerste uren het beste kunt vermijden qua eten en drinken.

LEES MEER OVER ONZE VEILIGE TECHNIEKEN…

Peroxidevrij bleken

Bij HelloWhite bleken we om meerdere redenen NIET met peroxide. Naast het feit dat het bleken met peroxide sinds 1 november 2012 verboden is, heeft het een aantal belangrijke nadelen: peroxide tast het tandglazuur aan, dringt diep door in de structuur van je tanden en zorgt voor geïrriteerd tandvlees. Daarnaast kan het je tanden gevoeliger maken voor warme en/of koude dranken.

Onze werkwijze is absoluut veilig en kent GEEN van bovenstaande nadelen. Wij maken in onze gels namelijk uitsluitend gebruik van natuurlijke producten, waardoor onze werkwijze 100% veilig is voor je tanden, tandglazuur en tandvlees en bovendien géén gevoeligheden kent. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken! Wil je meer weten over de natuurlijke ingrediënten in onze bleekgel? Vraag dan vóór de behandeling aan de specialiste om de ingrediëntenlijst in te zien.

LEDlampen met ‘Active Air’

Nadat de specialiste de bleekgel op je tanden heeft aangebracht wordt de LEDlamp aangezet. Deze zorgt ervoor dat de gel wordt ‘geactiveerd’. Het LEDlicht wat deze lamp uitstraalt is geheel veilig. Naast LED maken we ook gebruik van ‘Active Air’. Deze functionaliteit ioniseert de lucht rondom je gebit bij het bleken. Je merkt er verder niks van, maar het bleekresultaat is hierdoor merkbaar beter dan bij een normale LEDlamp. Ook het resultaat in de ruimtes tussen je tanden (interdentale ruimtes) wordt verbeterd door deze functionaliteit.

Gratis polijsten (t.w.v. €9,95)

Het beste resultaat bereiken we door je tanden vóór de bleekbehandeling eerst te polijsten. Sterke verkleuringen worden zo al aangepakt nog voor we met de behandeling beginnen. Daarnaast wordt door het polijsten het oppervlak van je tanden grondig gereinigd. Hierdoor kan onze bleekgel beter zijn werk doen en ervaar jij dus nóg wittere tanden. Uiteraard is ook het polijsten onderdeel van onze comfortabele behandeling en dus absoluut pijnloos. Omdat het bleekresultaat sterk verbeterd wordt door het polijsten en we altijd voor het beste resultaat gaan, is polijsten bij HelloWhite gratis inbegrepen bij alle reguliere behandelingen.

Volledig gecertificeerde en ervaren specialistes

Uiteraard werken wij uitsluitend met volledig gecertificeerde specialistes, die bovendien allemaal goed zijn opgeleid en inmiddels jarenlange ervaring hebben met tanden bleken. Dat wij voordeligere behandelingen aanbieden dan andere praktijken, wil absoluut niet zeggen dat wij minder investeren in de kennis en opleiding van onze specialistes. Je mag onze certificaten natuurlijk te allen tijde inzien. Bij HelloWhite heb je dan ook de garantie dat je gebit in goede handen is. Bekijk ook zeker onze recensies of onze reviews op Facebook of Google.

Indicatie kleurtint & Witgarantie

Om je een idee te geven van hoeveel tinten jouw tanden witter worden met onze verschillende behandelingen, zie je bij het overzicht van onze behandelingen steeds een indicatie staan. Bij onze ‘Hello White Smile’ behandeling van €49,95 is dit bijvoorbeeld 6 tot 8 tinten witter. Belangrijk om te weten is dat deze cijfers een gemiddelde zijn van alle mensen die bij ons langskomen om hun tanden te laten bleken. Het uiteindelijke resultaat is onder meer afhankelijk van je genetische aanleg, mondhygiëne en de initiële kleur van je tanden (de kleur vóór de behandeling).

Zo kan het zijn dat bij dezelfde behandeling het gebit van de één witter wordt dan dat van de ander. Je kan zowel een minder goed als een beter resultaat boeken dan de indicatie van tevoren aangeeft. Aan deze indicatie kunnen dus geen rechten worden ontleend. Natuurlijk heb je wel altijd recht op onze unieke Witgarantie: worden je tanden na onze behandeling geen enkele tint lichter? Dan krijg je van ons dezelfde behandeling gratis!

natuurlijk tanden bleken